Nationale Open Huizen Dag is voor iedereen!

Veel bekende Nederlanders die hun huis te koop hebben staan, doen zaterdag mee aan de Nationale Open Huizen Dag. Tussen 11.00 en 15.00 uur kunnen woningzoekenden huizen bezichtigen van tal van BN’ers die hopen daarmee een koper voor hun optrekje te vinden.

Sjimmy Bruijninckx doet volgens Bekendeburen.nl mee. Misschien ruikt het wel naar versgebakken appeltaart in het herenhuis dat de voormalig Shownieuwspresentatrice in Rijswijk te koop heeft staan voor € 599.000. De koper krijgt er acht kamers voor.

Mogelijk heeft Dennis van der Geest een mooi boeket bloemen in huis gehaald om zijn gasten te interesseren voor zijn eengezinswoning in Velserbroek, waar tegenwoordig een prijskaartje van € 359.000 aan hangt.

Milika Peterzon houdt open huis in haar appartement in Hilversum waar de voormalig SBS-presentatrice € 189.000 voor vraagt. Ontbijtnieuwspresentator Jan de Hoop heeft zijn dubbele appartement in Rotterdam spik en span voor het geval een mogelijke koper aanbelt. De woning aan de oever van de Maas staat te koop voor € 595.000.

In Broek in Waterland zit Karin Bloemen met de koffie klaar in haar woning met speciale actieprijs van € 754.200. ‘’De eigenaren ontvangen u met een huiselijke cappuccino en een heerlijk stuk appeltaart’’, belooft de makelaar op Funda.

In Amsterdam houdt Gallyon van Vessem open huis in haar luxe woning aan het Vondelpark en Barbara de Loor in haar appartement aan de Amstel. Rob Bolland doet mee met zijn huis in Bussum. Pernille La Lau gaat in het pittoreske Weesp rondleidingen geven. ‘’Met het openzetten van haar deur hoopt de Koffietijdpresentatrice na vier jaar eindelijk een koper te vinden’’, schrijft bekendeburen.nl.