Aankoop

aankoopZoekt u een nieuwe woning of een ander onderkomen voor uw bedrijf en heeft u hierbij behoefte aan persoonlijke begeleiding en deskundig advies?

 

Onze CallEgas makelaars helpen u graag verder!
Bijvoorbeeld om met u mee te zoeken, want dit kan verrassend goede suggesties voor u opleveren. Temeer omdat wij, naast de reguliere woningsites als Funda, ook zeer goed op de hoogte zijn van het aanbod op vrijwillige- en executieveilingen voor onroerend goed.

Of om met u mee te gaan als u gaat bezichtigen en voor u te letten op juridische-, bouwkundige- en milieufactoren.

Of, als u daadwerkelijk besluit om tot aankoop over te gaan, om de ‘zenuwslopende’ onderhandelingen aan te gaan met de verkoper.

Of om de koopakte stap-voor-stap met u door te nemen en tijdens het proces van de financiering belangrijke deadlines voor u te bewaken.

Of om tijdens de eindinspectie voor u te denken aan de sleuteloverdracht en het noteren van de meterstanden.

Of om na de notariële overdracht te helpen de fles champagne open te maken en om te zorgen dat het ook na de aankoop een feest voor u blijft.

 

Goede raad hoeft niet duur te zijn
Zeker niet bij ons! U kunt CallEgas Makelaardij Soest inschakelen voor volledige service of voor deeladviezen. Het is maar net waar u behoefte aan heeft. En bovendien leert de ervaring dat een goede makelaar zichzelf ruimschoots terugverdient!

Hoe dan ook, wij horen u graag achteraf zeggen dat dit hele proces eigenlijk heel makkelijk was, want dan hebben wij ons werk goed voor u gedaan.

 

Tip!
Bij het bepalen van uw maximale eigenwoningschuld voor uw belastingaangifte kunt u in bepaalde gevallen de makelaarskosten bij de aankoopsom van de eigen woning tellen. Vraag advies!