Specialisatie

CallEgas heeft een aantal extra specialisaties in huis, namelijk: verhuur en bijzonder beheer.

 

Verhuur
Heeft u veel spaargeld en levert het via de bank nauwelijks rente op?
En u wilt een appartementje kopen om te verhuren? Dat kan!
CallEgas adviseert u graag over de mogelijkheden binnen de wettelijke kaders, zoals de huurprijs, contractvorm en belastingeffecten. Uiteraard verzorgen wij ook de publicatie op Funda, de bezichtigingen en screening van de kandidaat-huurder. Vervolgens maken wij de huurovereenkomst op en zorgen ervoor dat u tijdig de juiste huurverhoging aankondigt.

 

Bijzonder beheer
Sinds 2015 is Yolande Egas tevens taxateur Bijzonder Beheer. Deze opleiding is ontwikkeld vanuit de behoefte en vraag van de geldverstrekkers naar taxateurs op dit gebied. De bedoeling hiervan is de puur vaktechnische kennis van de taxateur aan te vullen met inzicht en training van sociale vaardigheden. Met name in ongelukkige omstandigheden van de huiseigenaar die niet (meer) kan voldoen aan zijn verplichtingen jegens de geldverstrekker is dit een waardevolle aanvulling gebleken. Als je als taxateur méér kunt doen en de communicatie tussen geldverstrekker en huiseigenaar op gang kunt brengen of kunt verbeteren, dan wordt niet zelden een veiling zelfs voorkomen!

 

Veiling
Hoe mooi kan het zijn? Om een huis te kopen, voor een ‘prikkie’ op een veiling?
Hoe romantisch dit ook mag klinken, een ‘veiling’ is een ander woord voor ‘openbare verkoop’ en dus moet je als koper bedacht zijn op (nare) verrassingen. De plaats en tijd van de verkoop zijn vooraf bepaald, en ook de voorwaarden die bij de koop gelden. Alleen de prijs moet nog tot stand komen. Een veiling is een methode van verkoop die veel regels kent, maar als u zich door ons laat bijstaan, blijven de risico’s beperkt.