Verkoop

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Denkt u erover om uw woning of bedrijfsruimte te verkopen? Onze CallEgas makelaars helpen u graag mee tot een afgewogen beslissing te komen door de plannen met u te bespreken en u een gratis waardebepaling aan te bieden.

Als u na rijp beraad besluit om uw bezit daadwerkelijk te koop aan te bieden, kunnen wij u zeker van dienst zijn!

 

Van start
U mag ons eerst helemaal overladen met informatie, zoals het pand grondig laten zien en alle (historische) details vertellen, officiële documenten overleggen en natuurlijk verhalen vertellen over de buurt. Daarna werken wij samen met u toe naar een ‘fotogeniek verkoopobject’ met behulp van professionele verkoopstyling en gespecialiseerde woningfotografie.

 

Marketing
Als de foto’s klaar zijn en de digitale plattegronden getekend, dan verzorgen wij voor u een stijlvolle brochure en de presentatie op Funda. Aangevuld met een mooi te-koop bord, de planning van een open huis, de nodige aandacht via sociale media en nog vele andere creatieve ideeën.

 

Bezichtigen
CallEgas plant de bezichtigingen uiteraard in overleg met u, maar weet dat wij heel flexibel zijn. Wat ons betreft, kan het ook ’s avonds en in het weekend, zolang er maar voldoende daglicht is.

 

CallEgas Makelaardij Soest houdt u op de hoogte
Wij sturen u regelmatig bezoekstatistieken van de websites door en koppelen direct het resultaat van een bezichtiging of bieding terug. Zelfs als er onverhoopt geen ontwikkelingen zijn, houden wij toch contact met u. Zo kunnen wij u tijdig service op maat bieden.

 

Verkocht!
Zodra wij naar uw tevredenheid hebben onderhandeld en u het met de koper eens bent geworden over de prijs en de voorwaarden, volgt de formele afhandeling van deze overeenkomst. CallEgas stelt voor u de koopakte op en bewaakt belangrijke deadlines. Tot slot denken wij aan het afgeven van de sleutels en de meterstanden (tijdens de eindinspectie van het huis) en zijn wij voor alle zekerheid aanwezig bij de notariële overdracht.

 

Nazorg
Mocht zich na de overdracht alsnog iets voordoen waar u onze bemiddeling bij kunt gebruiken, dan geven wij wél thuis!

 

Tip!
Bij het bepalen van de overwaarde van uw oude huis voor uw belastingaangifte, kunt u in bepaalde gevallen de verkoopkosten (zoals makelaarskosten en de kosten voor een verplicht energielabel) van de verkoopprijs aftrekken. Vraag advies!

 

Overbruggingsgarantie
U herkent het vast: zolang de eigen woning nog niet is verkocht, durven veel kopers de stap naar een nieuwe woning niet te zetten. Begrijpelijk, de lasten voor twee woningen zijn voor veel kopers nauwelijks te dragen. Duurt de verkoop van de eigen woning wat langer dan gedacht, heeft dit grote financiële consequenties. Een situatie die op dát moment niet gemakkelijk meer op te lossen is.

Met Overbruggingsgarantie compenseert de verkoper de eventuele dubbele woonlasten van de koper. Kijk voor meer info op www.overbruggingsgarantie.nl