Aanbod

VERKOCHT
Taludweg 131, 1215 AE Hilversum
€ 850.000 k.k.
woonoppervlakte: 202 m2 | bouwjaar: 1975 | kamers: 7 | perceel: 328 m2
Zeer verrassende, lichte en ruime (bijna 9 meter brede!) GESCHAKELDE- / TUSSENWONING met vrij uitzicht, achterom, OPRIT en INPANDIGE GARAGE, BALKON op de eerste verdieping, DAKTERRAS op de tweede verdieping en een heerlijk zonnige ACHTERTUIN op het gunstige zuidwesten. Een geweldig gezinshuis met maar liefst 6 slaapkamers. Prachtig gelegen aan de Taludweg: een rustige en groene straat in het fijne Schrijverskwartier, aan de rand van het centrum, met volop parkeergelegenheid!

De Taludweg dankt zijn naam aan de helling (het talud) van de Gooise Vaart naar de Oude Haven. Het park langs de Oude Haven ligt als een oase verscholen in de diepte. Vanaf de Taludweg daal je af naar het park via een aantal trappen. Wat een rust, je kunt je haast niet voorstellen dat het centrum van Hilversum slechts op 5 minuten fietsafstand is!
De Taludweg is zeer centraal gelegen, dichtbij het centrum (Hilvertshof) en vele andere voorzieningen, zoals Albert Heijn aan de Bodemanstraat en de gezellige winkels van de Gijsbrecht van Amstelstraat op loopafstand! Verder nog (Internationale) scholen, kinderopvang, restaurants, zwembad, sporthal, twee treinstations: Centraal Station en Hilversum Sportpark, openbaar vervoer en uitvalswegen richting A1 (Amsterdam/Amersfoort) en A27 (Almere/Utrecht). En wil je eens even niets? Hilversum is omringd door uitgestrekt bos- en heidegebied van het Goois natuurreservaat om eindeloos van te kunnen genieten!


Indeling
Begane grond
Overdekte entree.
Hal met (binnendoor) toegang tot de garage (ca 16 m²), garderobe, moderne meterkast, toilet (wandcloset met fonteintje) en trapopgang naar de eerste verdieping.
Aan de voorzijde bevindt zich de half open Bulthaup keuken (ca 13,5 m²), voorzien van prettig veel kastruimte, hoge koel-vries combinatie, vaatwasmachine, 5 pits gaskookplaat, afzuigkap en oven. Het leuke barretje maakt een speelse verbinding met de living.
De (verdiepte) royale living (ca 56 m²) is een heerlijk lichte tuinkamer met hoog plafond en directe toegang tot de achtertuin via de schuifpui. Er is ruimte genoeg voor een grote eettafel, een zithoek met TV, een speelhoek en nog een gezellig zitje bij de sfeervolle houthaard!
Op de begane grond ligt deels een mooie visgraat bamboehouten vloer.

Eerste verdieping
Brede overloop met vaste kast en vaste trapopgang naar de tweede verdieping.
Aan de voorzijde liggen de twee kinderslaapkamers, waarvan een met vaste kast en de andere met een spannend doorkijkje naar de overloop (ca 10 m² resp. 12 m²).
Aan de achterzijde liggen de twee grote slaapkamers. De ene slaapkamer (ca 15 m²) heeft een eigen walk-in closet en toegang tot het balkon via een schuifpui. De andere slaapkamer (ca 19 m²) heeft toegang tot het balkon via een balkondeur en ook een eigen, directe toegang tot een van beide badkamers.
Bij de renovatie in 2003 zijn beide badkamers met elkaar verbonden. De ene badkamer (ca 6 m²) is voorzien van een ligbad, wastafel, toilet, bidet, badkamerkast en designradiator. De andere badkamer (ca 4 m²) is direct toegankelijk vanaf de overloop en heeft een douchecabine, wastafel, wandcloset, badkamerkast en designradiator.
Op deze hele verdieping ligt een mooie laminaatvloer.

Tweede verdieping:
Overloop met toegang tot het dakterras via een balkondeur. Verder nog een grote slaapkamer (ca 20 m²), was- en stookruimte en een kleine kamer (ca 8 m²). Er ligt een mooie laminaatvloer en de kleine kamer is thans in gebruik als bergruimte.


Bijzonderheden

  • zeer verrassende, lichte en ruime geschakelde/tussenwoning met vrij uitzicht
  • heerlijk zonnige achtertuin op het gunstige zuidwesten (totaal ca 115 m2: 8,8 mB x 13 mL)!
  • balkon op de eerste verdieping en dakterras op de tweede verdieping
  • een geweldig gezinshuis met royale living en maar liefst 6 slaapkamers!
  • oprit met ruimte voor 2 auto’s en inpandige garage
  • gratis openbare parkeergelegenheid (voor de deur, geen parkeervergunning nodig)
  • moderne meterkast en glasvezelaansluiting
  • energielabel C, geldig tot 8 mei 2033
  • duurzaam: vloerisolatie, gevelisolatie, dakisolatie, vrijwel geheel isolatieglas, HR CV-ketel (2007)
  • prachtig gelegen aan de Taludweg: een rustige en groene straat in het fijne Schrijverskwartier!
  • zeer centraal gelegen ten opzichte van het centrum (Hilvertshof) en ook dichtbij vele andere voorzieningen, zoals supermarkt, winkelgebied Gijsbrecht van Amstelstraat, (Internationale) scholen, kinderopvang, restaurants, zwembad, sporthal, twee treinstations: Centraal Station en Hilversum Sportpark, openbaar vervoer en uitvalswegen richting A1 (Amsterdam/Amersfoort) en A27 (Almere/Utrecht)
  • tegenover Park Oude Haven en nabij uitgestrekt bos- en heidegebied, uitvalswegen richting Amsterdam en Utrecht
  • bouwjaar: 1975
  • woonoppervlakte: ca 202 m2
  • gebouwgebonden buitenruimte (overdekte entree, balkon, dakterras): 14 m2
  • overig inpandige ruimte (inpandige garage): 21 m2
  • perceel: 328 m2


Interesse in deze geweldige woning? Wij maken graag een afspraak om het u te laten zien!
Overdracht
VRAAGPRIJS
€ 850.000 k.k.
Aangeboden sinds
2023-05-24
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Bouw
Soort object
Eengezinswoning
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1975
Soort dak
Plat dak - bitumineuze dakbedekking
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlak (m2)
202
Inhoud (m3)
708
Perceeloppervlak (m2)
328
Indeling
Aantal kamers
7 kamers
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
tv kabel, buitenzonwering, rookkanaal, schuifpui, glasvezel kabel, natuurlijke ventilatie
Energie
Isolatie
dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, hr glas
Verwarming
cv ketel, open haard
Warm water
cv ketel
Overig
Berging
Klik hier voor de plattegrond
Klik op onderstaande afbeelding om de brochure te downloaden