Aanbod

VERKOCHT
Valeriaanstraat 119, 3765 EL Soest
€ 475.000 k.k.
woonoppervlakte: 177 m2 | bouwjaar: 1970 | kamers: 7 | perceel: 135 m2
Zeer lichte, ruime en goed onderhouden TUSSENWONING met ACHTEROM, twee BALKONS, DAKTERRAS, OPRIT met eigen parkeerplaats, inpandige GARAGE/BERGING en ACHTERTUIN.
Dit huis biedt maar liefst vier verdiepingen woongenot, door de extra dakopbouw! Een echte doorzonwoning, door de optimale oost-west ligging en de vele ramen. Daarbij zijn de achtertuin, het vergrote balkon en het dakterras aan de achterzijde ideaal gelegen op het zonnige zuidwesten. Op de tweede en derde verdieping zijn totaal al vijf slaapkamers, zodat de kamer op de begane grond ook uitstekend kan worden gebruikt als bijvoorbeeld praktijkruimte of speelkamer. Naast de eigen parkeerplaats is er voldoende (gratis) openbare parkeergelegenheid. Kortom, oneindig veel mogelijkheden hier, waardoor dit huis heel lang mee kan!


De Valeriaanstraat doet zijn naam eer aan, want het is een rustige straat, met een groen speelveld, in de wijk Smitsveen, centraal gelegen in Soest. Dichtbij vele voorzieningen, zoals de winkelcentra Smitshof, Overhees en Plein van Zuid, scholen, bibliotheek, sportaccommodaties en uitgestrekt natuurgebied zoals het prachtige Pijnenburg en de Soester duinen.
Soest is goed te bereiken per bus, trein of auto (uitvalswegen richting A1, A27 en A28). Er zijn buslijnen richting Amersfoort-Hilversum-Utrecht Rijnsweerd en ook zijn er maar liefst drie treinstations!


Indeling
Begane grond:
Entree. Ruime (eerste) ontvangsthal met meterkast en garderobe. De tweede hal, met trapopgang naar de eerste verdieping, geeft toegang tot de bijkeuken en de tuinkamer. De voormalige inpandige garage is in 2004 gesplitst in een berging en een bijkeuken. De grote bijkeuken (ca 7,5 m2) is voorzien van een keukenblok met close-in boiler, wasmachine-aansluiting en bergruimte. De inpandige berging (ca 7 m2) aan de voorzijde heeft heel handig openslaande deuren naar de oprit en is tevens binnendoor bereikbaar. De tuinkamer (ca 21,5 m2) aan de achterzijde is een prettig lichte ruimte door de raampartij over de volle breedte aan de achterzijde en is afgewerkt met een wit geoliede, massief grenen vloer. De openslaande deuren geven toegang tot de achtertuin die zeer gunstig is gelegen op het zuidwesten, dus altijd zon!

Eerste verdieping:
Overloop met trapopgang naar de tweede verdieping, halletje naar diepe, vaste kast en het vernieuwd toilet (wandcloset met fonteintje).
De woonkamer en open keuken (ca 38 m2) beslaan hier verder de gehele ruimte van de eerste verdieping. Heerlijk ruim en licht!
Aan de voorzijde bevindt zich de moderne keuken (ca 12 m2). Deze is vernieuwd in 2018 en is voorzien van veel kastruimte en diverse inbouwapparatuur, zoals koelkast, vaatwasmachine, SMEG 6-pits gasfornuis met oven en afzuigkap. Heel praktisch is het balkon aan de voorzijde dat grenst aan de keuken!
De lichte woonkamer (ca 26 m2) bevindt zich aan de achterzijde, met toegang tot het vergrote balkon (ca 12 m2) via een schuifpui. Eventueel is de achtertuin vanuit hier ook bereikbaar via een wenteltrap.
Op deze verdieping ligt een mooie massief eikenhouten vloer en het rookkanaal blijft achter, zodat u zelf een gezellige houtkachel kunt aansluiten!

Tweede verdieping:
Overloop met kastenwand, vaste trapopgang naar de derde verdieping en toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer.
De ruime badkamer (ca 5 m2) bevindt zich aan de voorzijde en is voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel met dubbele wastafel, designradiator en wandcloset.
De grote slaapkamer aan de voorzijde is ca 12,5 m2 en de grote slaapkamer aan de achterzijde is ca 13,5 m2. De kleine slaapkamer ca 7 m2 aan de achterzijde is momenteel in gebruik als kleedkamer. Op de tweede en derde verdieping ligt een stoere vurenhouten vloer!

Derde verdieping:
Overloop met dakvenster en toegang tot de berging met de CV-ketel (2016). Aan de voorzijde ligt de 4e slaapkamer (ca 9,5 m2). En tot slot aan de achterzijde nog de 5e slaapkamer (ca 19 m2) met toegang tot het heerlijke dakterras. Een absolute wannahave!


Deze woning heeft bijzonder veel extra’s, zoals: dakopbouw met dakisolatie, 5 slaapkamers plus grote tuinkamer, vergroot balkon aan de achterzijde, vrijwel geheel vernieuwde kozijnen met HR++ isolatieglas, moderne meterkast met glasvezel, CV opnieuw aangelegd, keuken/badkamer/toilet vernieuwd, grotendeels muren en plafonds glad gestukadoord, geheel nieuwe binnendeuren, elektrische zonwering op 1e verdieping en recent buitenschilderwerk!


Bijzonderheden
  • zeer veel leefruimte: vier woonlagen door extra dakopbouw
  • vijf slaapkamers, plus grote tuinkamer!
  • optimale lichtinval door gunstige oost-west ligging
  • achtertuin, vergroot balkon en dakterras ideaal gelegen op het zuidwesten!
  • goed onderhouden: vrijwel geheel vernieuwde kozijnen met HR++ isolatieglas, moderne meterkast met glasvezel, CV opnieuw aangelegd, keuken/badkamer/toilet vernieuwd, grotendeels muren en plafonds glad gestukadoord, geheel nieuwe binnendeuren, elektrische zonwering op 1e verdieping, recent buitenschilderwerk
  • definitief energielabel C, geldig tot 2032
  • rustige ligging, nabij winkels, natuurgebied, openbaar vervoer en uitvalswegen
  • woonoppervlakte: ca 177 m2
  • overige inpandige ruimte (inpandige berging, bijkeuken): ca 16 m2
  • gebouwgebonden buitenruimte (balkons, dakterras en overdekte buitenruimte): ca 35 m2
  • achtertuin: ca 60 m2
  • voortuin/oprit: ca 25 m2
  • bouwjaar: 1970
  • perceel: 135 m2



Interesse in dit fijne huis? Wij maken graag een afspraak om het u te laten zien!
Overdracht
VRAAGPRIJS
€ 475.000 k.k.
Aangeboden sinds
2022-07-31
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Bouw
Soort object
Eengezinswoning
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1970
Soort dak
Plat dak
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlak (m2)
177
Inhoud (m3)
617
Perceeloppervlak (m2)
135
Indeling
Aantal kamers
7 kamers
Aantal woonlagen
4
Voorzieningen
tv kabel, buitenzonwering, rookkanaal, schuifpui, glasvezel kabel
Energie
Isolatie
dakisolatie, grotendeels dubbelglas, hr glas
Verwarming
cv ketel
Warm water
cv ketel, elektrische boiler eigendom
Overig
Berging
inpandig
Klik hier voor de plattegrond
Klik op onderstaande afbeelding om de brochure te downloaden