Aanbod

VERKOCHT
Oude Amersfoortseweg 175, 1212 AB Hilversum
€ 650.000 k.k.
woonoppervlakte: 135 m2 | bouwjaar: 1929 | kamers: 6 | perceel: 266 m2
Zeer lichte, uitgebouwde en gemoderniseerde HOEKWONING met achterom, ERKER, VOORTUIN, DAKTERRAS, DAKKAPEL, OVERKAPPING, BIJGEBOUW/BERGING (geïsoleerd) en zonnige ACHTERTUIN op het noordwesten. Naast de uitbouw is deze woning aan de achterzijde ook opgebouwd, waardoor een zeer grote badkamer en dakterras op de eerste verdieping is gecreëerd. Kortom, mede dankzij de goede indeling en 5 slaapkamers: een ruime, sfeervolle en karakteristieke woning die leuke nieuwe bewoners verdient!

Deze woning is gelegen aan de Oude Amersfoortseweg (de voormalige weg van Hilversum naar Amersfoort). Een prachtige, rustige en groene straat in een heel fijne buurt van het Van Riebeeckkwartier, met gratis parkeergelegenheid!
De Oude Amersfoortse weg is zeer centraal gelegen ten opzichte van het centrum, op loopafstand van buurtwinkelcentrum Van Riebeeck Galerij en Hilversum centrum (Hilvertshof). Tevens dichtbij vele andere voorzieningen, zoals winkels, (Internationale) scholen, kinderopvang, restaurants, zwembad, sporthal, twee treinstations: Centraal Station en Hilversum Sportpark, openbaar vervoer en uitvalswegen richting A1 (Amsterdam/Amersfoort) en A27 (Almere/Utrecht). En wil je eens even niets? Hilversum is omringd door uitgestrekt bos- en heidegebied van het Goois natuurreservaat om eindeloos van te kunnen genieten!


Indeling
Begane grond
Overdekte entree: chique in de zijgevel!
Ruime hal met toilet (wandcloset met fonteintje), trapopgang naar eerste verdieping, garderobe en (verdiepte) trap-/provisiekast met (moderne) meterkast.
In de royale woonkamer (ca 50 m²) bevindt zich de zitkamer met vaste (open) kast en sfeervolle erker aan de voorzijde. De achterzijde is in 2012 uitgebouwd, waardoor een gezellige woonkeuken is ontstaan, met heerlijk uitzicht op de achtertuin! De open hoekkeuken (ca 20 m²) is voorzien van prettig veel kastruimte, koel-vries combinatie, vaatwasmachine, 4 pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, spoelbak en close-in keukenboiler.
Toegang tot de achtertuin via de achterdeur en uiteraard maken de overkapping en de romantische openslaande tuindeuren het helemaal compleet!

De oorspronkelijke buitenberging (ca 18 m2) is vergroot en voorzien van kunststof kozijnen, dakvenster en isolatie, zodat het ook kan worden gebruikt als thuiskantoor en fitnessruimte.

Eerste verdieping
Overloop met vaste (afsluitbare) trapopgang naar de tweede verdieping.
Door de opbouw aan de achterzijde is een fantastisch grote badkamer en fijn dakterras gecreëerd! De badkamer (ca 11,5 m2) bestaat uit een ligbad, inloopdouche, wandcloset, sauna, wastafelmeubel en wasmachine/droger-aansluiting. Het is een prachtige lichte ruimte, mede dankzij het extra dakvenster. Toegang tot het dakterras (ca 7,5 m2) via een balkondeur.
Verder nog aan de achterzijde een grote slaapkamer met vaste kast en ook toegang tot het dakterras via een balkondeur.
Aan de voorzijde ligt de tweede grote slaapkamer (ca 13 m2) met vaste kast en een lichte kinderslaapkamer (ca 6 m2) met een extra zijraam.


Tweede verdieping:
Deze verdieping is verdeeld in 2 zolderkamers en een kleine bergvliering. De nokhoogte is ca 3 meter hoog en de bergvliering is bereikbaar via een losse trap.
De slaapkamer aan de voorzijde (ca 7,5 m2) heeft een dakvenster en bergruimte achter schotten.
De slaapkamer aan de achterzijde (ca 9,5 m2) heeft een mooie grote dakkapel. Als de CV-ketel in de hoek nog mooi wordt weggewerkt, kan daar bijvoorbeeld handig een kledingkast voor staan!


Bijzonderheden
  • zeer lichte, uitgebouwde en ruime hoekwoning!
  • zonnige voor- en achtertuin, plus een dakterras
  • royale living, 5 slaapkamers en mega badkamer!
  • moderne meterkast en glasvezelaansluiting
  • duurzaam: 9 zonnepanelen met omvormer, HR CV ketel (2011), grotendeels isolatieglas, vrijwel geheel dakisolatie (alleen de bergvliering is niet geïsoleerd), gevel- en vloerisolatie (alleen de aanbouw aan de achterzijde), geïsoleerd bijgebouw
  • gratis openbare parkeergelegenheid (voor de deur, geen parkeervergunning nodig)
  • op loopafstand: buurtwinkelcentrum Riebeeck Galerij, Hilversum-centrum (Hilvertshof), winkels, supermarkten, treinstations Centraal Station en Hilversum Sportpark, openbaar vervoer, (internationale) scholen, speelplaatsen, kinderopvang, restaurants, zwembad en sporthal
  • nabij uitgestrekt bos- en heidegebied, uitvalswegen richting Amsterdam en Utrecht
  • bouwjaar: 1929
  • woonoppervlakte: ca 135 m2
  • gebouwgebonden buitenruimte (overdekte entree, dakterras, overkapping): 19 m2
  • externe bergruimte (bijgebouw/berging): 18 m2
  • perceel: 266 m2


Interesse in deze geweldige woning? Wij maken graag een afspraak om het u te laten zien!
Overdracht
VRAAGPRIJS
€ 650.000 k.k.
Aangeboden sinds
2022-08-06
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Bouw
Soort object
Eengezinswoning
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1929
Soort dak
Samengesteld dak - pannen, bitumineuze dakbedekking
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlak (m2)
135
Inhoud (m3)
480
Perceeloppervlak (m2)
266
Indeling
Aantal kamers
6 kamers
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
tv kabel, dakraam, sauna, glasvezel kabel, zonnepanelen, natuurlijke ventilatie
Energie
Isolatie
dakisolatie, grotendeels dubbelglas
Verwarming
cv ketel, vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
cv ketel
Overig
Berging
vrijstaand steen
Klik hier voor de plattegrond
Klik op onderstaande afbeelding om de brochure te downloaden