Aanbod

VERKOCHT
Jan van der Heijdenstraat 113, 1223 BJ Hilversum
€ 395.000 k.k.
woonoppervlakte: 88 m2 | bouwjaar: 1928 | kamers: 3 | perceel: 121 m2
Uitgebouwde, zeer goed onderhouden en energiezuinige TUSSENWONING met achterom, zonnige VOORTUIN op het zuidwesten, ACHTERTUIN met STENEN/HOUTEN BERGING en lounge HOEKBANK. Ook is er ruim voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Grijp je kans op deze sfeervolle woning uit 1928, met een gloednieuw pannendak, geheel kunststof kozijnen en HR++ glas. Slechts 5 minuten fietsen vanaf gezellig Hilversum-centrum!

Gelegen aan een rustige ventweg van de levendige Jan van der Heijdenstraat aan de oostzijde van Hilversum-centrum. Tussen de ruim opgezette verbindingsweg en de vriendelijke ventweg ligt een brede groenstrook. Er is ruimschoots openbare parkeergelegenheid; betaald of met parkeervergunning. Dichtbij vele voorzieningen zoals NS-station, busverbinding, uitvalswegen richting Amsterdam en Utrecht, winkels, restaurants, cafés, bioscopen, theaters en sportaccommodaties. En wil je eens even niets? Dan kun je heerlijk genieten van het uitgestrekte Goois Natuurreservaat en Anna’s Hoeve!


Indeling
Begane grond:
(Overdekte) entree. Gang met garderobe, trapopgang naar de eerste verdieping, trap-/provisie-/meterkast en toilet (wandcloset zonder fonteintje). Het zitgedeelte van de woonkamer (ca 14 m²) bevindt zich aan de voorzijde. Aan de achterzijde is de woning in 2005 slim uitgebouwd en biedt sindsdien ruimte aan een gezellige woonkeuken (ca 25 m²) met een ruime keuken en grote eettafel. De rechte keuken is voorzien van veel kastruimte en de nodige (inbouw)apparatuur, zoals een smeg 5-pits gasfornuis met oven, afzuigkap en vaatwasmachine. Er ligt een mooie laminaatvloer op de gehele begane grond. Toegang tot de achtertuin via de achterdeur en natuurlijk maken de romantische openslaande deuren het helemaal compleet!

Eerste verdieping:
Ruime overloop met vaste trap naar de tweede verdieping. De ouderslaapkamer ligt aan de voorzijde (ca 9 m²) en heeft een losse kastenwand. De kinderslaapkamer met dakkapel ligt aan de achterzijde (ca 9 m²) en heeft extra bergruimte achter schotten. De moderne badkamer met dakkapel (ca 5 m²) is vernieuwd in 2017 en voorzien van wastafelmeubel, wasmachine-aansluiting, wandcloset en douchecabine.

Tweede verdieping:
Open ruimte (ca 8 m², nokhoogte 2.24m) met brede dakkapel, slaapgelegenheid, bergruimte, omvormer voor de zonnepanelen en een vaste kast met de CV-installatie.


Bijzonderheden
  • uitgebouwde, zeer goed onderhouden en energiezuinige tussenwoning!
  • voldoende openbare parkeergelegenheid: betaald of via parkeervergunning
  • zonnige voortuin op het zuidwesten!
  • definitief energielabel B
  • duurzaam: dakisolatie, gevelisolatie (voorzijde), geheel kunststof kozijnen met HR++ glas, screens en horren (2020), HR CV-ketel (2017), zonnepanelen
  • 2 x dakkapel aan achterzijde geplaatst en badkamer vernieuwd (2017)
  • nieuwe dakpannen, panlatten en folie (2018)
  • glasvezelaansluiting
  • centrale ligging, nabij winkels, natuurgebied, openbaar vervoer en uitvalswegen
  • woonoppervlakte: ca 88 m2
  • externe bergruimte (stenen/houten berging): ca 9 m2
  • bouwjaar: 1928
  • perceel: 121 m2


Interesse in dit superleuke huis? Wij maken graag een afspraak om het je te laten zien!
Overdracht
VRAAGPRIJS
€ 395.000 k.k.
Aangeboden sinds
2021-11-05
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Bouw
Soort object
Eengezinswoning
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1928
Soort dak
Samengesteld dak - pannen, bitumineuze dakbedekking
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlak (m2)
88
Inhoud (m3)
337
Perceeloppervlak (m2)
121
Indeling
Aantal kamers
3 kamers
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
mechanische ventilatie, tv kabel, buitenzonwering, glasvezel kabel, zonnepanelen
Energie
Isolatie
dakisolatie, muurisolatie, hr glas
Verwarming
cv ketel
Warm water
cv ketel
Overig
Berging
vrijstaand steen
Klik hier voor de plattegrond
Klik op onderstaande afbeelding om de brochure te downloaden