Aanbod

VERKOCHT
Valeriaanstraat 24, 3765 EP Soest
€ 425.000 k.k.
woonoppervlakte: 153 m2 | bouwjaar: 1970 | kamers: 7 | perceel: 227 m2
Zeer lichte, ruime en goed onderhouden HOEKWONING met twee BALKONS, aangebouwde GARAGE, OPRIT met twee eigen parkeerplaatsen en een prachtig aangelegde ACHTERTUIN met gezellige OVERKAPPING. De tuin en het vergrote balkon aan de achterzijde zijn ideaal gelegen op het zuidwesten. Een echte doorzonwoning, door de optimale oost-west ligging en de vele ramen, met aan beide zijden vrij uitzicht. Ook is er voldoende openbare parkeergelegenheid. Dit huis is eventueel direct geschikt voor dubbele bewoning, aangezien de begane grond ook is voorzien van een eigen keuken en sanitair. Kortom, oneindig veel mogelijkheden hier, waardoor dit huis heel lang mee kan!


Dit deel van de Valeriaanstraat is een rustig straatje aan een groen speelveld, in de wijk Smitsveen, centraal gelegen in Soest. Dichtbij vele voorzieningen, zoals de winkelcentra Smitshof, Overhees en Plein van Zuid, scholen, bibliotheek, sportaccommodaties en uitgestrekt natuurgebied zoals het prachtige Pijnenburg en de Soester duinen.
Soest is goed te bereiken per bus, trein of auto (uitvalswegen richting A1, A27 en A28). Er zijn buslijnen richting Amersfoort-Hilversum-Utrecht Rijnsweerd en ook zijn er maar liefst drie treinstations!


Indeling
Begane grond:
Entree, ruime ontvangsthal met trapopgang naar de eerste verdieping, meterkast, garderobe en modern toilet (wandcloset met fonteintje).
Aan de voorzijde ligt een slaapkamer (ca 8 m2) met kleine, eigen badkamer (inloopdouche en wastafel) en toegang tot de voortuin.
De woonkamer en open keuken (ca 33 m2) bevinden zich aan de achterzijde, direct grenzend aan de prachtige tuin! Deze is onder architectuur aangelegd, compleet met vijver, waterloop, borders, terrasjes en een gezellige overkapping met sedumdak. Werkelijk in elk seizoen een lust voor het oog en altijd zon!
De hoekkeuken is voorzien van de nodige inbouwapparatuur, zoals hoge koelkast, combi-magnetron, keramische kookplaat (4 zones), afzuigkap en vaatwasmachine.
De woonkamer is uitgebouwd in 2000 en voorzien van een kunststof schuifpui die toegang geeft tot de achtertuin. De sfeervolle houtkachel maakt het helemaal af!
De gehele begane grond heeft vloerverwarming en een mooie houten afwerkvloer.
Vanuit de woonkamer kun je binnendoor naar de garage/berging met wasmachine-aansluiting en openslaande deuren naar de oprit. De garage is momenteel opgesplitst, waardoor er een extra werk/tuinkamer (ca 5,5 m2) aan de achterzijde is gecreëerd, met direct toegang tot de achtertuin.

Eerste verdieping:
Overloop met toilet (wandcloset met fonteintje) en vaste kast met daarin de HR CV-ketel (2007). De woonkamer en open keuken (ca 36 m2) beslaan hier verder de gehele ruimte van de eerste verdieping. Heerlijk ruim en licht!
De ruime keuken (ca 12 m2) bevindt zich aan de voorzijde. Deze is voorzien van veel kastruimte en diverse inbouwapparatuur, zoals koel-vries combi, vaatwasmachine, oven, 5-pits gaskookplaat en afzuigkap. Heel praktisch is het balkon aan de voorzijde dat grenst aan de keuken!
De lichte woonkamer (ca 24 m2) bevindt zich aan de achterzijde, met toegang tot het vergrote balkon via een schuifpui. Eventueel is de achtertuin vanuit hier ook bereikbaar via een comfortabele rechte buitentrap.
Ook deze verdieping is geheel voorzien van vloerverwarming en een mooie houten afwerkvloer!

Tweede verdieping:
Overloop met toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer.
De ruime badkamer (ca 4 m2) is vernieuwd in 2015; deze bevindt zich aan de voorzijde en is voorzien van inloopdouche, wastafelmeubel, wandcloset, designradiator en elektrische vloerverwarming. De slaapkamer aan de voorzijde is ca 12 m2. De twee slaapkamers aan de achterzijde zijn ca 13,5 m2, respectievelijk 8 m2 en hebben beide een vaste kastenwand.
Op deze verdieping ligt een mooie laminaatvloer!


Deze hoekwoning heeft bijzonder veel extra’s, zoals: uitgebouwd aan achterzijde op de begane grond, aangebouwde garage aan de zijgevel, twee parkeerplaatsen op eigen oprit, vergroot balkon aan de achterzijde, prachtige achtertuin op het zonnige zuidwesten, rechte buitentrap, grotendeels kunststof kozijnen, vrijwel geheel isolatieglas, gevelisolatie, nieuwe kunststof gevelbekleding met isolatie, moderne meterkast met glasvezel, vloerverwarming op begane grond en eerste verdieping, CV-leidingen mooi weggewerkt, alle muren en plafonds glad gestukadoord, nieuwe radiatoren, mooie afwerkvloeren, geheel nieuwe binnendeuren, twee moderne badkamers en twee (separate) toiletten, recent buitenschilderwerk en dubbele bewoning direct mogelijk!


Bijzonderheden
  • ruime, lichte en goed onderhouden hoekwoning met aangebouwde garage
  • recent grotendeels gemoderniseerd; vele extra’s!
  • vier slaapkamers
  • twee woonkamers, twee keukens en twee badkamers: dubbele bewoning direct mogelijk!
  • optimale lichtinval door gunstige oost-west ligging
  • zonnige achtertuin, ideaal gelegen op het zuidwesten, plus twee balkons!
  • aan achterzijde vrij uitzicht op een groen speelveld
  • grotendeels kunststof kozijnen met isolatieglas, gevelisolatie, geïsoleerde gevelbekleding
  • definitief energielabel C
  • meterkast: modern, voorzien van installatie-automaten, glasvezelaansluiting
  • rustige ligging, nabij winkels, natuurgebied, openbaar vervoer en uitvalswegen
  • woonoppervlakte: ca 153 m2
  • overige inpandige ruimte (garage/berging): ca 11 m2
  • gebouwgebonden buitenruimte (balkons en overdekte buitenruimte): 29 m2
  • achtertuin: ca 78 m2
  • voortuin/oprit: ca 47 m2
  • bouwjaar: 1970
  • perceel: 227 m2


Interesse in dit geweldige huis? Wij maken graag een afspraak om het u te laten zien!
Overdracht
VRAAGPRIJS
€ 425.000 k.k.
Aangeboden sinds
2021-06-09
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Bouw
Soort object
Eengezinswoning
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1970
Soort dak
Plat dak - bitumineuze dakbedekking
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlak (m2)
153
Inhoud (m3)
557
Perceeloppervlak (m2)
227
Indeling
Aantal kamers
7 kamers
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
tv kabel, buitenzonwering, rookkanaal, glasvezel kabel
Energie
Isolatie
dakisolatie, muurisolatie, dubbel glas
Verwarming
cv ketel, houtkachel
Warm water
cv ketel
Overig
Berging
aangebouwd steen
Klik hier voor de plattegrond
Klik op onderstaande afbeelding om de brochure te downloaden