Aanbod

VERKOCHT
Kollenkamp 12, 3831 PS Leusden
€ 395.000 k.k.
woonoppervlakte: 121 m2 | bouwjaar: 1986 | kamers: 5 | perceel: 206 m2
Zeer verrassende, ruime en lichte GESCHAKELDE 2-ONDER-1 KAP WONING met achterom, ACHTERTUIN met ZONNIG TERRAS op het zuidoosten, gezellige voortuin, STENEN BERGING en CARPORT. Zowel parkeergelegenheid op eigen oprit als voldoende openbare parkeergelegenheid. Door de vrij unieke opbouw (1993) is een prachtige extra kamer ontstaan met hoge nok. Al met al werkelijk een heerlijk levensloopbestendig huis met badkamer en slaapkamer op de begane grond!

De Kollenkamp ligt in de wijk ’t Ruigeveld, een ruim opgezette jonge wijk in het noorden van Leusden, met eengezinswoningen, appartementen en seniorenwoningen uit de jaren 80-90. Vriendelijke wijk, nabij winkelcentrum De Biezenkamp, scholen, sportfaciliteiten en natuurgebieden als de Grebbelinie, Valleikanaal en de Utrechtse Heuvelrug. Er zijn busdiensten van/naar Amersfoort CS, Nijkerk, Barneveld, De Uithof/Rijnsweerd en uitvalswegen richting A28 en A12. Ook op de fiets ben je binnen slechts 15 minuten in het centrum van Amersfoort!


Indeling
Begane grond:
Overdekte entree. Gang met trapopgang naar eerste verdieping, meterkast, garderobe en toilet (wandcloset met fonteintje). De eerste slaapkamer (ca 11 m2) grenst aan de voortuin. Gangetje naar de moderne badkamer (ca 6 m2). Deze grenst aan de carport en is voorzien van: wandcloset, inloopdouche, designradiator en dubbel wastafelmeubel. De nette open hoekkeuken bevindt zich aan de achterzijde en geeft toegang tot de achtertuin via een achterdeur. De keuken (ca 6 m2) heeft een mooi stenen werkblad en is voorzien van een hoge koel-vries combi, magnetron, vaatwasmachine, 1,5 spoelbak, oven, kookplaat en afzuigkap. Heel comfortabel is de bijkeuken met de wasmachine-aansluiting en extra bergruimte!
De doorzon-woonkamer (ca 33 m2) heeft een handige provisie/trapkast en verder nog eigen toegang tot de achtertuin via een achterdeur.
De stenen berging (met elektra) grenst aan het speelveld aan de achterzijde en is bereikbaar via een steeg achterom.

Eerste verdieping:
Overloop met vaste kast voor de CV-installatie. Aan de achterzijde ligt de tweede slaapkamer (ca 9 m2) met dakkapel, wastafel en bergruimte achter schotten. Aan de voorzijde ligt de derde kamer (ca 9,5 m2) met een dakvenster en ook bergruimte achter schotten. Deze kamer geeft verder nog toegang tot het toilet (wandcloset zonder fonteintje) en de extra opgebouwde kamer. Deze multifunctionele fantastische ruimte (ca 19 m2) heeft twee dakvensters en bijzonder veel bergruimte achter schotten. Alle kamers hebben hier een hoge nok wat een heel prettig vrij gevoel geeft!


Bijzonderheden
  • zeer verrassende, ruime en lichte woning met vrij uitzicht!
  • zonnig terras aan de achterzijde op het zuidoosten en een gezellige voortuin op het noordwesten
  • parkeerplaats op eigen terrein, plus carport met prettige lichtkoepel; daarnaast nog voldoende openbare parkeergelegenheid
  • volledig geïsoleerd, geheel voorzien van isolatieglas
  • goed onderhouden: keuken, badkamer, CV-ketel en schutting achterzijde vernieuwd, voortuin aangelegd, toilet gemaakt op eerste verdieping
  • glasvezelaansluiting
  • rustige ligging, nabij winkels, natuurgebied, openbaar vervoer en uitvalswegen
  • woonoppervlakte: ca 121 m2
  • externe bergruimte (stenen berging): 5 m2
  • gebouwgebonden buitenruimte (carport): 24 m2
  • bouwjaar: 1986
  • perceel: 206 m2


Interesse in dit geweldig leuke huis? Wij maken graag een afspraak om het u te laten zien!
Overdracht
VRAAGPRIJS
€ 395.000 k.k.
Aangeboden sinds
2020-08-02
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Bouw
Soort object
Eengezinswoning
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1986
Soort dak
Zadeldak - pannen
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlak (m2)
121
Inhoud (m3)
428
Perceeloppervlak (m2)
206
Indeling
Aantal kamers
5 kamers
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
mechanische ventilatie, tv kabel, buitenzonwering, rookkanaal, dakraam, glasvezel kabel
Energie
Isolatie
volledig geisoleerd
Verwarming
cv ketel, vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
cv ketel
Overig
Berging
vrijstaand steen
Klik hier voor de plattegrond
Klik op onderstaande afbeelding om de brochure te downloaden