Aanbod

VERKOCHT
Oranjehof 7, 3761 KA Soest
€ 575.000 k.k.
woonoppervlakte: 115 m2 | bouwjaar: 1990 | kamers: 4 | perceel: 795 m2
Heerlijk licht en recent volledig gerenoveerd APPARTEMENT in het kleinschalige appartementencomplex “Oranjehof”, met ruim BALKON op de tweede verdieping, LIFT, BERGING op de begane grond en eigen PARKEERPLAATS in de parkeerkelder. Met recht een royaal 4-kamer appartement (115 m2), alles nieuw, hypermodern en luxe! Gelegen in een prachtig oud park op een historische plek, waar je volop kunt genieten van de frisse ochtend- en middagzon en natuurlijk al het vogelgezang!

De Oranjehof is in 1990 gebouwd op een historische plek waar vroeger het Oranjehotel stond! In dit prachtige oude park staan vier identieke woongebouwen. Het park heeft twee ingangen: één aan de Burgemeester Grothestraat en één aan de Dokter de Voslaan. Het midden van het park tussen de gebouwen is onbereikbaar voor verkeer; echt een oase van rust!

Gelegen in de geliefde wijk Soestdijk, dichtbij vele voorzieningen, zoals bijvoorbeeld: de winkelstraat (Van Weedestraat), busstation en de treinstations Baarn of Soestdijk. Met name aan deze kant is Soest goed te bereiken per auto, bus of trein. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Tevens dichtbij uitgestrekte natuurgebieden als het prachtige Pijnenburg (o.a. Lage Vuursche) en de Soester duinen. En…..op loopafstand van de ijssalon!

Dit woongebouw is het rechtergebouw aan de Burg. Grothestraat. De hoger gelegen centrale hoofdingang van het woongebouw is bereikbaar via een hellingbaan of een trap. Echter, vanuit de parkeerkelder kunt u ook direct de lift nemen.

Gemeenschappelijke (afgesloten) hoofdingang met beeld-intercom, brievenbussen, lift en trappenhuis. De bergingen bevinden zich, net als de parkeerplaats, in de kelder. De berging is bereikbaar binnendoor, maar met de fiets is het makkelijker via de ingang van de parkeerkelder aan de achterzijde van het gebouw (met aparte fietsloopdeur). Achter het royale trappenhuis met liftinstallatie liggen de 3 appartementen in een separaat portiek. Veilig en rustig! Dit appartement ligt aan de voorzijde, op de tweede verdieping, met levendig uitzicht op de Burgemeester Grothestraat en de Soester Eng.


Indeling
Ruime hal met garderobe.
Aan de voorzijde ligt de riante en lichte woonkamer (ca 39 m²) met het gezellige grote balkon aan de voorzijde.
De toegang tot de semi-open keuken (ca 10 m²) is heel praktisch gemaakt, bij het eethoek-gedeelte van de woonkamer. De moderne hoekkeuken is een absolute kwaliteitskeuken in donkere kleurstelling met licht composiet werkblad. Voorzien van hoogwaardige apparatuur, zoals: vaatwasmachine, inductiekookplaat, design afzuigkap, oven/grill/magnetron, hoge koel-vriescombinatie en quooker. Ook hebben de kasten bijvoorbeeld sfeerverlichting, dubbele (bestek)lades en een handige uittrekbare hoekcarrousel!

De hal gaat over in de gang naar de meterkast, inpandige bergruimte, toilet, vaste gangkast en de 3 slaapkamers.
De meterkast is modern (met glasvezel) en recent nog uitgebreid vanwege de nieuwe keuken. De inpandige bergruimte (ca 2 m²) is voorzien van kastruimte, CV-installatie, mechanische ventilatie-unit en de wasmachine/droger-aansluiting. Het ruime toilet (wandcloset met fonteintje) is geheel vernieuwd met prachtig Portugees tegelwerk!

De eerste slaapkamer (ca 10,5 m²) is een extra lichte hoekkamer, met aan beide zijden ramen en uitzicht op het balkon. De tweede slaapkamer (ca 7 m²) is een tussenkamer en aan het eind van de gang ligt de masterbedroom. De masterbedroom (ca 17 m²) heeft een stevige kastenwand, met inrichting en bovenverlichting, plus een privé-toegang tot de badkamer. Deze droombadkamer (ca 6,5 m²) is voorzien van een groot ligbad met whirlpool, designradiator, wandcloset, wastafelmeubel en een chique inloopdouche met infrarood zonnepaneel en zitje!

Na de recente renovatie heeft dit appartement vele extra’s, zoals: een prachtige moderne hoekkeuken met hoogwaardige apparatuur, royale badkamer met onder meer ligbad (whirlpool) en inloopdouche met infrarood zonnepaneel, prachtig Portugees tegelwerk, mooi nieuw toilet, glad gestukadoorde muren, nieuw deurbeslag, door het hele appartement een PVC afwerkvloer met geluiddempende ondervloer (drempelvrij), gladde radiatoren en veilige drainage/balkontegels.


Bijzonderheden
  • royaal, recent geheel gerenoveerd en licht 4-kamer appartement op historische plek!
  • eigen parkeerplaats in parkeerkelder, tevens parkeergelegenheid op eigen terrein
  • centrale ligging in parkachtige omgeving met vrij uitzicht!
  • nabij winkels, uitvalswegen richting A1, A27 en A28, ook goed bereikbaar via openbaar vervoer
  • goed onderhouden (kleinschalig) appartementencomplex met liftinstallatie!
  • veilig afgesloten portiek met video-intercom
  • glasvezelaansluiting
  • duurzaam: HR CV-ketel (2017), volledig geïsoleerd en geheel isolatieglas
  • actieve Vereniging van Eigenaren, onder professioneel beheer
  • servicekosten (sparen voor groot onderhoud, gezamenlijke kosten) € 329 p/m
  • bouwjaar: 1990
  • woonoppervlakte: 115 m2
  • box (exclusief entresol): 11 m2
  • parkeerplaats in parkeerkelder: 8 m2


Interesse in dit werkelijk fantastische appartement? Wij maken graag een afspraak om het u te laten zien!
Overdracht
VRAAGPRIJS
€ 575.000 k.k.
Aangeboden sinds
2020-06-18
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Bouw
Soort object
Portiekflat
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1990
Soort dak
n.v.t.
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlak (m2)
115
Inhoud (m3)
345
Perceeloppervlak (m2)
795
Indeling
Aantal kamers
4 kamers
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
mechanische ventilatie, tv kabel, lift, glasvezel kabel, natuurlijke ventilatie
Energie
Isolatie
n.v.t.
Verwarming
cv ketel
Warm water
cv ketel
Overig
Berging
box
Klik hier voor de plattegrond
Klik op onderstaande afbeelding om de brochure te downloaden