Aanbod

VERKOCHT
Brinkendael 15, 3743 EA Baarn
€ 215.000 k.k.
woonoppervlakte: 73 m2 | bouwjaar: 1959 | kamers: 4 | perceel: n.v.t.
Prettig licht en praktisch 4-kamer APPARTEMENT, op de tweede verdieping van portiekflat Brinkendael, met maar liefst 3 BALKONS, 3 slaapkamers en een BERGING in de onderbouw. Gelegen in het centrum van Baarn, op een prachtige locatie met mooi vrij uitzicht. Aan de voorzijde een chique voortuin en bijzonder verrassend is wel het gezamenlijk gebruik van de heerlijke, zonnige ACHTERTUIN (ca 600 m2) op het zuidwesten!

Prachtig centraal gelegen, pal achter de winkelstraat (Laanstraat) en op loopafstand van de gezellige Brink van Baarn met heerlijke terrasjes! Nabij vele andere voorzieningen zoals kunst & cultuur, scholen, sportaccommodaties, theater De Speeldoos, uitgestrekt bosgebied en uitvalswegen richting Amsterdam en Utrecht. Tevens zeer gunstige treinverbinding richting Amsterdam, Amersfoort en Utrecht!


Indeling:
Gemeenschappelijke (afgesloten) entree met intercom, brievenbussen en trappenhuis naar de tweede etage.
Entree appartement. De ruime hal heeft echt een centrale functie en geeft toegang tot alle vertrekken. Direct aan het begin ligt de eerste kamer (ca 5,5 m2) aan de achterzijde met wasmachine-aansluiting en (losse) kastenwand. Moderne meterkast. Dichte, eenvoudige keuken (ca 5,5 m2) met nis (voorheen vaste kast) en toegang tot het eerste balkonnetje. Het separaat toilet (staand closet met fonteintje) is vernieuwd in 2018. De grote slaapkamer (ca 10 m2) aan de achterzijde heeft een vaste kast met daarin de CV-ketel (2015). Deze kamer geeft zowel toegang aan de badkamer als aan het tweede balkon. Het balkon heeft een handige balkonkast en vormt op zonnige dagen eigenlijk een mooi verlengde van deze slaapkamer vanwege de openslaande balkondeuren! De badkamer is vernieuwd in 2018 en bestaat uit een inloopdouche, wastafelmeubel en designradiator.
Aan de voorzijde ligt de derde slaapkamer (ca 10,5 m2) en de woonkamer (ca 25 m2). Deze kijken gezellig uit op de Eemnesserweg en de Brink, vooral vanaf het romantische balkon!

Dit appartement heeft een paar belangrijke extra’s, namelijk: kunststof kozijnen aan de achterzijde met triple isolatieglas (2018), badkamer en toilet vernieuwd, CV-ketel (2015), moderne meterkast, gladde muren en binnenschilderwerk (2019). Ook is de Vereniging van Eigenaren actief bezig met de uitvoering van groot onderhoud: geheel nieuw dak (2018), gevels gerenoveerd en geïsoleerd (2019).


Bijzonderheden:
- prachtig centraal gelegen, pal achter de winkelstraat (Laanstraat) en op loopafstand van de gezellige Brink van Baarn met heerlijke terrasjes!
- zowel aan voor- als achterzijde vrij uitzicht!
- 3 balkons, maar ook gezamenlijk gebruik van de grote achtertuin op het zuidwesten!
- extra, separate gezamenlijke fietsenberging aan de linkerzijde van het appartementencomplex
- goed onderhouden appartement: badkamer en toilet vernieuwd, kunststof kozijnen met triple isolatieglas aan achterzijde (2018), moderne meterkast, gladde muren, HR CV-ketel (2015), recent binnenschilderwerk, geheel nieuw dak (2018), gevels gerenoveerd en geïsoleerd (2019)
- veilig afgesloten portiek met intercom
- glasvezelaansluiting
- actieve Vereniging van Eigenaren, in eigen beheer
- servicekosten (sparen voor groot onderhoud, gezamenlijke kosten, incl. water) € 140,- p/m
- extra bijdrage van € 1.000,- aan de Vereniging van Eigenaren in het jaar 2020, 2021 en 2022
- bouwjaar: 1959
- woonoppervlakte: 73 m2
- gebouwgebonden buitenruimte (balkons): 5 m2
- berging (box in onderbouw): 7 m2

Interesse in dit fijne appartement? Wij maken graag een afspraak om het u te laten zien!
Overdracht
VRAAGPRIJS
€ 215.000 k.k.
Aangeboden sinds
2020-04-03
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Bouw
Soort object
Portiekflat
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1959
Soort dak
n.v.t.
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlak (m2)
73
Inhoud (m3)
227
Perceeloppervlak (m2)
-
Indeling
Aantal kamers
4 kamers
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
tv kabel, glasvezel kabel
Energie
Isolatie
dakisolatie, muurisolatie, gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming
cv ketel
Warm water
cv ketel
Overig
Berging
box
Klik hier voor de plattegrond
Klik op onderstaande afbeelding om de brochure te downloaden