Aanbod

VERKOCHT
Valeriaanstraat 98, 3765 ES Soest
€ 349.000 k.k.
woonoppervlakte: 146 m2 | bouwjaar: 1970 | kamers: 7 | perceel: 135 m2
Zeer lichte, ruime en goed onderhouden TUSSENWONING met ACHTEROM, twee BALKONS, OPRIT met eigen parkeerplaats, inpandige GARAGE/BERGING, TUINHUIS en de ACHTERTUIN ideaal gelegen op het zuidwesten. Dit huis biedt maar liefst vier verdiepingen woongenot, door de extra dakopbouw! Een echte doorzonwoning, door de optimale oost-west ligging en de vele ramen, met aan beide zijden vrij uitzicht. De begane grond kan eventueel ook uitstekend worden gebruikt als bijvoorbeeld praktijkruimte of speelkamer en er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Kortom, oneindig veel mogelijkheden hier, waardoor dit huis heel lang mee kan!

Dit deel van de Valeriaanstraat is een rustig straatje aan een groen speelveld, in de wijk Smitsveen, centraal gelegen in Soest. Dichtbij vele voorzieningen, zoals de winkelcentra Smitshof, Overhees en Plein van Zuid, scholen, bibliotheek, sportaccommodaties en uitgestrekt natuurgebied zoals het prachtige Pijnenburg en de Soester duinen.
Soest is goed te bereiken per bus, trein of auto (uitvalswegen richting A1, A27 en A28). Er zijn buslijnen richting Amersfoort-Hilversum-Utrecht Rijnsweerd en ook zijn er maar liefst drie treinstations!


Indeling
Begane grond:
Entree, ruime ontvangsthal met trapopgang naar de eerste verdieping, moderne meterkast, garderobe en een binnendoor naar de inpandige garage. Deze ruimte is thans in gebruik als berging en wasruimte. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, staand closet en een ruim wastafelmeubel. Aan de voorzijde heeft de garage/berging openslaande deuren naar de oprit. Het geheel is een prettig lichte ruimte door de raampartij over de volle breedte aan de achterzijde. De twee achterdeuren geven toegang tot de achtertuin die zeer gunstig gelegen is op het zuidwesten, dus altijd zon! Achter in de tuin is een tuinhuis gebouwd met handige achterom!

Eerste verdieping:
Vanuit de hal kom je via de trap uit in de heerlijk lichte woonkamer aan de achterzijde (ca 30 m2). Deze is voorzien van een rookkanaal voor een gezellige houtkachel en er ligt een mooie houten vloer. De achterpui geeft toegang tot het zonnige achterbalkon en eventueel is de achtertuin vanuit hier ook bereikbaar via een buitentrap.
Bij de trapopgang naar de tweede verdieping bevindt zich het chique toilet (wandcloset met fonteintje) en de voorraadkast met daarin de HR CV-ketel.
Aan de voorzijde ligt een ruime keuken (ca 9 m2). Deze is vernieuwd in 2012 en is voorzien van veel kastruimte en diverse (inbouw)apparatuur, zoals koel-vries combi, vaatwasmachine, 5-pits gasfornuis en afzuigkap. Heel praktisch is het balkon aan de voorzijde dat grenst aan de keuken!

Tweede verdieping:
Overloop met vaste trapopgang naar de 3e verdieping.
Aan de achterzijde ligt de master bedroom (ca 20 m2); deze biedt naast een groot 2-persoonsbed tevens ruimte aan 2 kastenwanden. De 2e slaapkamer (ca 14 m2) ligt aan de voorzijde; deze is thans in gebruik als kantoortje. En verder nog de badkamer; deze is voorzien van een lekker ligbad, staand closet, wastafel en (tweede) wasmachine-aansluiting. Over deze hele verdieping ligt een gloednieuwe laminaatvloer!

Derde verdieping:
Overloop met toegang tot de inpandige berging (6 m2). Aan de voorzijde ligt de 4e slaapkamer (ca 12 m2) met twee dakramen. En tot slot aan de achterzijde nog de 3e slaapkamer (ca 14 m2) met twee dakramen en een vaste kastenwand.


Bijzonderheden
  • zeer veel leefruimte: vier woonlagen door extra dakopbouw (2008)
  • vier slaapkamers, twee badkamers
  • veel bergruimte
  • optimale lichtinval door gunstige oost-west ligging
  • achtertuin, ideaal gelegen op het zuidwesten, plus twee balkons!
  • aan voor- en achterzijde vrij uitzicht op een groen speelveld
  • goed onderhouden
  • grotendeels voorzien van isolatieglas (behalve achterpui begane grond)
  • grotendeels glad gestukadoorde muren
  • rustige ligging, nabij winkels, natuurgebied, openbaar vervoer en uitvalswegen
  • meterkast: modern, voorzien van installatie-automaten, glasvezelaansluiting
  • woonoppervlakte: ca 146 m2
  • overige inpandige ruimte (inpandige berging BG en 3e verdieping): ca 33 m2
  • externe bergruimte (tuinhuis): ca 12 m2
  • bouwjaar: 1970
  • perceel: 135 m2


Interesse in dit superleuke huis? Wij maken graag een afspraak om het je te laten zien!
Overdracht
VRAAGPRIJS
€ 349.000 k.k.
Aangeboden sinds
2020-01-30
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Bouw
Soort object
Eengezinswoning
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1970
Soort dak
Plat dak
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlak (m2)
146
Inhoud (m3)
562
Perceeloppervlak (m2)
135
Indeling
Aantal kamers
7 kamers
Aantal woonlagen
4
Voorzieningen
tv kabel, buitenzonwering, rookkanaal, schuifpui, glasvezel kabel
Energie
Isolatie
dakisolatie, grotendeels dubbelglas
Verwarming
cv ketel
Warm water
cv ketel
Overig
Berging
vrijstaand hout
Klik hier voor de plattegrond
Klik op onderstaande afbeelding om de brochure te downloaden