Aanbod

VERKOCHT
Cereslaan 15, 1402 LG Bussum
€ 315.000 k.k.
woonoppervlakte: 88 m2 | bouwjaar: 1906 | kamers: 3 | perceel: 112 m2
Verrassend leuke, uitgebouwde en gemoderniseerde HOEKWONING uit 1906, zonnige PATIOTUIN met veel privacy, KELDER, BERGZOLDER en stenen BERGING. Van alle gemakken voorzien en comfortabel vanwege kunststof kozijnen en isolatieglas. Zeer centraal gelegen in een rustige straat. Kortom, heerlijk ‘stads’ wonen met een ‘dorps’ karakter!

De Cereslaan ligt aan de rand van Bussum-centrum in het ‘Oudere Dorp’. Het is een rustig straatje (eenrichtingsverkeer) tussen de Nieuwstraat en de Sint Janslaan. Gelegen pal achter het ruim gesorteerde winkelgebied en de vele gezellige restaurants. Nabij uitvalswegen richting Amsterdam, Almere, Hilversum/Utrecht en Amersfoort, bovendien is Bussum ook goed bereikbaar via openbaar vervoer (bus en trein). En voor het geval je eens even niets wilt: geniet dan van een uitgestrekt natuurgebied als de Bussumerhei!


Indeling
Begane grond:
Entree, gang met meterkast. Via een stoere stalen deur (met glas) kom je in de verrassend ruime en lichte living. Aan de voorzijde bevindt zich het zitgedeelte van de woonkamer (ca 30 m2) en in het midden het eetgedeelte en de trapopgang naar de verdieping. De zijmuur is hier ook leuk industrieel gemaakt met behulp van het pleisterwerk! Verder afgewerkt met een solide eikenhouten vloer. Hoge plafonds!

De gezellige open woonkeuken (ca 11 m2) bevindt zich aan de achterzijde en grenst aan de zonnige patiotuin op het zuidoosten. De keuken is vernieuwd in 2012 en is voorzien van een centraal spoeleiland en de nodige inbouwapparatuur als een 5-pits gasplaat, afzuigkap, oven, hoge koelkast, vaatwasmachine en quooker. Hier ligt een mooie hardstenen vloer met vloerwarming en het is er prettig licht door het dakvenster!

Kelder en toilet (staand closet) bevinden zich nog op de oorspronkelijke plaats, bij de achterdeur. De stahoge kelder (1.90mH) is droog en biedt ruimte aan opslag, CV-ketel (2018) en de vloerverwarmingsinstallatie. In de patiotuin kun je al snel in het seizoen heerlijk genieten van het zonnetje. En heel handig zijn de openslaande deuren in poort en berging, dus motorrijders opgelet!

Eerste verdieping:
Overloop met vaste kast en luik naar bergzolder; eveneens verlicht door een dakvenster. Aan de voorzijde ligt de grote slaapkamer (ca 15 m2). Dit waren voorheen 2 slaapkamers en in de jaren 70 is hier de gevel opgetrokken, waardoor het ruim aanvoelt. Aan de achterzijde ligt de tweede slaapkamer (ca 10 m2) en de badkamer. De badkamer (ca 8,5 m2) is zeer ruim en voorzien van een design ligbad met verlichting, XL inloopdouche, wasmachine-aansluiting, wandcloset en groot dubbel wastafelmeubel.

Bijzonderheden
  • levering van volle eigendom via projectnotaris Van Hengstum & Stolp te Hilversum
  • parkeervergunning € 35,- per jaar
  • parkeervergunning voor bezoekers: bonnenboekje met 25 dagvergunningen € 25,-
  • parkeren is gratis op zondag en tussen 18.00 – 09.00 uur
  • vrijwel geheel kunststof kozijnen, isolatieglas, HR CV-ketel CW5 (2018)
  • vloerverwarming in woonkeuken
  • glasvezelaansluiting
  • rustige ligging, nabij winkels, natuurgebied, openbaar vervoer en uitvalswegen
  • woonoppervlakte: ca 88 m2
  • overige inpandige ruimte (kelder): ca 8,5 m2
  • perceel: 215 m2
  • externe bergruimte (berging): ca 7 m2
  • bouwjaar: 1906


Interesse in dit superleuke huis? Wij maken graag een afspraak om het je te laten zien!
Overdracht
VRAAGPRIJS
€ 315.000 k.k.
Aangeboden sinds
2020-01-30
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Bouw
Soort object
Eengezinswoning
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906
Soort dak
Samengesteld dak - pannen, bitumineuze dakbedekking
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlak (m2)
88
Inhoud (m3)
333
Perceeloppervlak (m2)
112
Indeling
Aantal kamers
3 kamers
Aantal woonlagen
4
Voorzieningen
tv kabel, glasvezel kabel
Energie
Isolatie
dubbel glas
Verwarming
cv ketel, vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
cv ketel
Overig
Berging
vrijstaand steen
Er is voor dit object nog geen plattegrond beschikbaar
Voor dit object is nog geen brochure beschikbaar