Aanbod

VERKOCHT
Gallenkamp Pelsweg 11a, 3768 HT Soest
€ 585.000 k.k.
woonoppervlakte: 150 m2 | bouwjaar: 1937 | kamers: 6 | perceel: 325 m2
Statige, robuuste en uitgebouwde 30-er jaren 2-ONDER-1 KAP WONING met ERKER, BALKON, OPRIT, vrijstaande GARAGE en verrassend diepe ACHTERTUIN. Deze zeer ruime en lichte woning is van alle gemakken voorzien en heeft nog veel mooie karakteristieke details. Rustige ligging in een bijzonder charmante straat, werkelijk op loopafstand van winkelcentrum Soest-zuid en de prachtige Soester duinen!

De Gallenkamp Pelsweg is vernoemd naar de burgemeester van Soest in de periode 1850-1869. Deze gezellige authentieke straat ligt in de wijk Soest-zuid, nabij vele voorzieningen, zoals bijvoorbeeld het winkelcentrum Soest-zuid en diverse restaurants. Soest is goed te bereiken per bus, trein of auto (uitvalswegen richting A1, A27 en A28). Er zijn buslijnen richting Amersfoort, Hilversum, Baarn, Utrecht Rijnsweerd, Driebergen en Zeist. Ook heeft Soest maar liefst drie treinstations!


Indeling woning
Begane grond:
De fijne sfeer van dit huis begint al goed bij de overdekte entree. Hal met trapopgang, garderobe, toilet (staand closet met fonteintje) en toegang tot de kelder met meterkast (ca 3 m2). Aan de voorzijde bevindt zich de ruime zitkamer (ca 25 m2) met erker en sfeervolle open gashaard. Een heerlijk lichte ruimte vanwege de grote raampartijen! De rest van de woonkamer (ca 16 m2) is verbonden met de aanbouw aan de achterzijde. Hier bevindt zich, heel praktisch, de eet/tuinkamer (ca 12 m2) met toegang tot de achtertuin en de semi-open keuken. De U-keuken (ca 6 m2) is onder meer voorzien van een stenen werkblad, 1 ½ spoelbak, koel-vries combi, vaatwasmachine en een stoer Pelgrim fornuis met 5-pits gaskookplaat, 2 ovens en een afzuigkap. Op vrijwel de gehele begane grond ligt een mooie houten visgraatvloer met bies!

Eerste verdieping:
Chique overloop met zijraam, stijlvolle vaste trap naar de tweede verdieping en toegang tot het dakterras (boven de keuken). De tweede verdieping heeft twee grote slaapkamers (beide ca 14 m2) en de complete (hoofd)badkamer (ca 6 m2). De master bedroom aan de achterzijde is ruim genoeg voor een 2-persoonsbed, kaptafel en een kastenwand. De badkamer aan de voorzijde is voorzien van een ligbad, douchecabine, wastafel en wandcloset.

Tweede verdieping:
Heerlijk lichte overloop vanwege het grote zijraam. Alhier toegang tot de bergvliering via een vlizotrap. Een deel van de schuine kap is hier afgetimmerd ten behoeve van bergruimte en de CV-installatie. De slaapkamer aan de voorzijde (ca 7 m2) heeft een dakraam en de slaapkamer aan de achterzijde (ca 11 m2) is voorzien van een dakkapel. Heel handig is hier de tweede badkamer met dakraam (ca 3 m2), douchecabine, wastafel plus aansluiting voor wasmachine en droger!

Derde verdieping:
Bergzolder.


Bijzonderheden
  • statige, robuuste 2-onder-1 kap woning in charmante straat
  • diepe achtertuin met vijver en veel privacy!
  • definitief energielabel D
  • vloerisolatie (2016), grotendeels isolatieglas, HR CV-ketel (2013)
  • glasvezelaansluiting
  • rustige ligging, nabij winkels, natuurgebied, openbaar vervoer en uitvalswegen
  • bouwjaar: 1937
  • perceel: 325 m2
  • woonoppervlakte: ca 150 m2
  • garage met mogelijkheid tot bergzolder: ca 14,5 m2



Interesse in deze mooie woning op een superlocatie? Wij maken graag een afspraak om het u te laten zien!
Overdracht
VRAAGPRIJS
€ 585.000 k.k.
Aangeboden sinds
2020-01-30
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Bouw
Soort object
Eengezinswoning
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1937
Soort dak
Samengesteld dak - pannen, bitumineuze dakbedekking
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlak (m2)
150
Inhoud (m3)
544
Perceeloppervlak (m2)
325
Indeling
Aantal kamers
6 kamers
Aantal woonlagen
5
Voorzieningen
tv kabel, glasvezel kabel
Energie
Isolatie
muurisolatie, vloerisolatie, grotendeels dubbelglas
Verwarming
cv ketel, gashaard
Warm water
cv ketel, geiser eigendom
Overig
Berging
Er is voor dit object nog geen plattegrond beschikbaar
Voor dit object is nog geen brochure beschikbaar