Aanbod

VERKOCHT
Nieuwstraat 25bnr. 4, 3762 TM Soest
€ 665.000 v.o.n.
woonoppervlakte: 143 m2 | bouwjaar: 2020 | kamers: 4 | perceel: 426 m2
Hartenvijf: “nieuwbouw tussen bestaand groen”

Aan de Nieuwstraat, ontwikkelt RV&O drie vrijstaande en twee half-vrijstaande woningen. De woningen voldoen uiteraard aan de hedendaagse wooneisen en worden opgeleverd met een hoog afwerkingsniveau. Een unieke kans om midden in Soest, in een reeds bestaande woonwijk nabij voorzieningen, een bijzondere nieuwbouwwoning te bemachtigen!

De architect Kees Kat heeft met het ontwerp goed gekeken naar de omgeving en is tot een karakteristiek jaren ’30 ontwerp gekomen. Voor het authentieke metselwerk is een mooie donkerrode handvorm baksteen gebruikt. De half-vrijstaande woningen worden standaard voorzien van een garage. Uiteraard behoort dit ook tot de mogelijkheden voor de vrijstaande woningen. Het is mogelijk om twee auto’s op eigen terrein te parkeren. De kavels zijn ruim en variëren van 246 – 503 m². Op het terrein staan vier monumentale bomen welke behouden zullen blijven. Dit geeft al meteen een bewoond gevoel. Aan groen geen gebrek! Dit kleinschalige project omvat slechts vijf woningen en wordt ontsloten via de Nieuwstraat en de Mezenhof. Doordat de nieuw aan te leggen (binnen)weg alleen gebruikt zal worden voor bestemmingsverkeer, bent u verzekerd van een rustig straatbeeld.

De gemeente Soest is een zeer groene gemeente, gelegen in de provincie Utrecht en telt inmiddels meer dan 45.000 inwoners. Soest kenmerkt zich door de groene wijken die bijna allemaal voorzien zijn van een eigen winkelcentrum en de bijbehorende voorzieningen. De gemeente is rijk aan duinen, bossen, heide en weilanden. Een ideale ligging ten opzichte van de uitvalswegen A1, A28 en A27.

In de wijk ’t Hart – Soestdijk wonen ruim 9.000 mensen. De wijk is een van de oudste wijken van Soest, en dus zeer authentiek. In de directe omgeving vindt u vier basisscholen, speciaal onderwijs, voortgezet onderwijs en een peuterspeelzaal. Het busstation is zelfs op loopafstand, maar er zijn ook 3 treinstations in de buurt met een verbinding tussen Baarn en Utrecht Centraal.

De wijk kent een zeer gevarieerd bebouwingspatroon met vooral eengezinswoningen gebouwd tussen 1930 en 1950. Deze bevinden zich min of meer geconcentreerd tussen de Nieuwstraat en Koninginnelaan en tussen de Beetzlaan en Laanstraat. Verder komen er in de wijk veel vrijstaande en half-vrijstaande woningen voor, alsmede villa’s op grotere kavels, veelal in een groene omgeving bestaande uit overblijfselen van landgoederen en parken.


Bijzonderheden:
  • toewijzing op basis van gunning
  • prognose start bouw: medio 2019
  • voor alle duidelijkheid: van de vijf woningen is reeds een woning verkocht aan de huidige eigenaar en bewoner van het perceel waar Hartenvijf zal verrijzenVoor meer informatie en downloads zoals brochure, algemene verkoopinformatie, technische omschrijving, prijslijst, koperskeuzelijst, inschrijfformulier, etc. verwijzen wij u naar de projectwebsite www.hartenvijfsoest.nl.
Overdracht
VRAAGPRIJS
€ 665.000 v.o.n.
Aangeboden sinds
2020-01-30
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Bouw
Soort object
Eengezinswoning
Bouwvorm
Nieuwbouw
Bouwjaar
2020
Soort dak
Schilddak - pannen
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlak (m2)
143
Inhoud (m3)
533
Perceeloppervlak (m2)
426
Indeling
Aantal kamers
4 kamers
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
mechanische ventilatie, zonnecollectoren
Energie
Isolatie
volledig geisoleerd
Verwarming
cv ketel
Warm water
cv ketel
Overig
Berging
vrijstaand hout
Er is voor dit object nog geen plattegrond beschikbaar
Klik op onderstaande afbeelding om de brochure te downloaden